X

2021 İlkbahar Yaz Moda Trendleri

Her ne kadar pandemi bizleri esir alıp evlere hapsetmiş olsa da moda buna aldırış etmiyor. Modacılar ve markalar  2021 ilkbaharı ve yazı için yeni koleksiyonlarını çoktan hazırladılar. 2021 ilkbahar yaz moda trendleri pandeminin de etkisiyle bu yıl biraz daha farklı. Her ne kadar mağazalar kapalı veya belirli zamanlarda açık olsa bile internet üzerinden yeni trend ürünlerin satışı çoktan başladı. Haydi gelin 2021 ilkbahar yaz moda trendlerine birlikte bakalım.

Makalede neler var?

Pastel renkler

Bu ilkbahar ve yaz renkleri kesinlikle pastel renkler olacak. Geçen seneye egemen olan neon renkler yerine pastel renkler ve tonları koleksiyonları oluşturuyor. Özellikle kırmızı, pembe, sarı, mercan ve benzeri pastel renkler ve tonları ağırlıklı olacak

Çok renkli kıyafetler

Özellikle pandeminin verdiği can sıkıntısı ve hapis olmuşluk hissine bu ilkbahar ve yaz trendlerinde bir tepki olarak çok renkli giyimi öne çıkartıyor. Cıvıl cıvıl pastel tonlar ve her bir parçanın, pantolonun ayrı, balzerin ayrı ve içindeki bralet veya trikonun farklı renklerde ve tonlarda olduğu çok renkli giyim kesinlikle en önde olan tarz olacak. Pastel renklerin harika kombinasyonları bize kesinlikle iyi geleceğine ve enerjimizi yükselteceğine eminiz.

Spor ve rahat kıyafetler

Athleisure yani rahat spor giyim bu sene yine revaçta. Bu trendin yükselmesinde pandeminin de kuşkusuz payı çok fazla oldu. karantina günlerinde evde rahat kıyafetlere alışan kadınlar artık sokakta da athleisure kıyafetleri tercih eder oldular.

Pastel renkler ve tonları 2021 yazının moda renkleri olacak.

Geniş kesim blazerlar ve pantolonlar

Geniş ve bol paçalar ile özellikle blazerlarda geniş omuzlar yine koleksiyonlarda öne çıkan özellikler oldular. Pastel tonlardaki geniş ve bol blazerler ve pantalonlar özellikle genç kadınlarda fazlasıyla göreceğiz. Geniş ve bol pantolonlar da aynı zamanda düşük bel de yine hakim durumda. Kot pantolonlar da aynı şekilde  bu yıl çok moda olacak. Bazı markaların kot pantolonlarında paçalara doğru genişleyen modeller de yine bu sene oldukça trendi olacak.

Geniş omuzlu ve bol blazerları da yine bu yaz çok göreceğiz. Özellikle maskülen çizgilerin hakim olduğu ve giyen kadına en az bir beden büyük görünen blazerlar önemli markaların ve modacıların koleksiyonlarında yer alıyor.

Braletler

Pastel renklerin ağırlıkta olduğu braletler bu yıl oldukça öne çıkıyor. Daha çok düz renkli braletleri özellikle bol blazerlerin veya triko hırkaların içinde çok görülecek. Yine bol ve düşük bel kotların üzerinde de braletlerin oldukça alımlı olacağına eminiz.

Bu yılın cıvıl cıvıl pastel braletleri.
Vücudu saran ince trikolar bu yaz çok oda
Pastel renkli kullanışlı geniş hacimli çantalar tamamlayıcı aksesuarlar olacak

Vücudu saran trikolar

Serin ilkbahar veya yaz akşamlarında hırka veya balzerlerin içine giyebileceğiniz ince ve vücudu saran trikolar da yine koleksiyonlarda ve e-ticaret sitelerinde yerlerini aldılar. Bu yılın trikolarını pantolon üzerine, blazer ceket içine de giyerek smart casual bir giyim tarzı da oluşturabilirsiniz.

Tüller

Tül etekler, kollar veya tül detaylar da bu yaz çok revaçta olacak. Ünlü modacıların neredeyse tamamının koleksiyonlarında tül kıyafetler veya detaylar (mesela trikonun kolunun tül olması) bolca yer alıyor.